Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-27@08:52:32 GMT

رحمان عموزاد؛ بی رحم تر از همیشه در بلگراد

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۸۹۱۴

رحمان عموزاد؛ بی رحم تر از همیشه در بلگراد

به گزارش "ورزش سه"، رقابت های کشتی قهرمانی بزرگسالان جهان قرار است از روز شنبه نوزدهم شهریورماه  و به مدت 9 روز در شهر بلگراد صربستان برگزار شود. به همین دلیل و در فاصله دو هغته تا آغاز این رقابت ها، ما هم تصمیم گرفته ایم که تا روزانه یک وزن از اوزان دهگانه هر یک از دو بخش آزاد و فرنگی را مورد بررسی قرار دهیم و در این مطلب به بررسی وزن 65 کیلوگرم کشتی آزاد خواهیم پرداخت که در روزهای  26 و 27 شهریورماه انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* عموزاد جوان، آماده برای کسب مدال جهانی
امیرمحمد یزدانی بعد از اینکه توانست سال گذشته در اسلو ایران را پس از 6 سال در وزن 65 کیلوگرم به مدال جهانی برساند، تصمیم گرفت به یک وزن بالاتر برود تا عرصه برای سایر مدعیان این وزن باز شود.  رحمان عموزاد که او نیز سال گذشته در یک وزن پایین تر در اسلو به روی تشک رفت و در دومین مسابقه خود و در مصاف با توشیهیرو هاسه گاوای ژاپنی بازی برده را در یک دقیقه پایانی 9 بر 5 واگذار کرد و از دور رقابت ها کنار رفت، به وزن 65 کیلوگرم آمد و با غلبه بر مدعیانی مثل مرتضی قیاسی به عنوان قهرمانی کشور دست پیدا کرد. کشتی گیر 20 ساله بهشهری که دو طلای نوجوانان و یک طلای جوانان جهان را در کارنامه دارد، برخلاف سال گذشته توانست با ارائه کشتی هایی منطقی به فینال قهرمانی آسیا راه پیدا کند و با پیروزی 3 بر 1 مقابل باجرانگ هندی قهرمان آسیا شده و ضمن کسب مجوز پوشیدن دوبنده تیم ملی در بلگراد، خود را به عنوان یکی از مدعیان جدی این وزن مطرح کند.

* حاجی علیف؛ به دنبال چهارمین مدال طلا
در شرایطی که رحمان عموزاد با 10 هزار امتیاز در رتبه سی و سوم رنکینگ وزن 65 کیلوگرم قرار گرفته و جایگاه او در جدول مسابقات از طریق قرعه کشی معین خواهد شد، سید یک مسابقات را حاجی علیف آذربایجانی در اختیار گرفته که در نبود تاکوتو اوتوگورو و تولگا تومور اوچیر و غیبت قهرمان های روسی دو دوره گذشته یعنی رشیدوف و شاخیف، اصلی ترین مدعی قهرمانی است. کشتی گیر آذربایجانی که در المپیک توکیو به مدال نقره رسید، پس از کسب نایب قهرمانی اروپا و قهرمانی بازی های همبستگی کشورهای اسلامی، امیدوار است که بالاخره و بعد از 5 سال، چهارمین طلای جهانی خود را در بلگراد بر گردن بیاویزد. اصلی ترین رقیب علیف برای رسیدن به فینال اسماعیل موساکایف روسی الاصل است که زیر پرچم مجارستان کشتی می گیرد. کشتی گیری که در فینال قهرمانی اروپا تواست علیف را 12 بر 1 شکست دهد و برنز سال 2019 جهان و پنجمی المپیک توکیو را در کارنامه خود دارد. دو کشتی گیر دیگر حاضر در بالای جدول علیبک عثمانوف قرقیزستانی و مونیر آکتاش ترکیه ای هستند.

* باجرانگ و توانیان در پایین جدول
باجرانگ هندی که در المپیک توکیو مرتضی قیاسی را ضربه فنی کرد و در نهایت به مدال برنز رسید، در شرایطی در سید دوم این وزن قرار دارد که پس از شکست مقابل رحمان عموزاد در فینال قهرمانی آسیا، در تورنمنت تورلیخانوف سوم شد و در بازی های کشورهای مشترک المنافع به عنوان قهرمانی دست پیدا کرد. وازگن توانیان ارمنستانی که پس از قهرمانی در جام جهانی انفرادی و نایب قهرمانی امیدهای جهان نتوانسته بود عملکرد خوبی را از خود نشان دهد، امسال نیز تنها در جام تختی به رقابت پرداخته که با شکست مرتضی قیاسی در فینال آن به عنوان قهرمانی رسید. این کشتی گیر ارمنستانی که در سید 7 جای گرفته، رقیب احتمالی باجرانگ در یک چهارم نهایی خواهد بود. دیگر نفرات حاضر در نیمه پایینی جدول نیز سباستین ریورا پورتوریکویی و کریستوف بینکوفسکی لهستانی هستند که در قرعه مقابل یکدیگر قرار دارند.

* سایر مدعیان
نماینده آمریکا در این وزن جان دیاکومیهالیس است که پس از قهرمانی نوجوانان جهان در سال 2016، فراز و نشیب های زیادی داشته است و علی رغم عملکرد خوب در تورنمنت های مختلف، در رقابت های جهانی سال گذشته از دور مسابقات کنار رفت و حذف شد. او در آخرین مسابقه خود نیز در تورنمنت ظهیر صغیر تونس مغلوب سوجیت هندی شد و به مدال نقره رسید. دیگر مدعی بدون سید این وزن عباس رحمان اف ازبکستانی است که سابقه شرکت در المپیک ریو را در کارنامه دارد و امسال نیز در قهرمانی آسیا سوم شد و در تورنمنت تورلیخانوف نیز بعد از پیروزی مقابل باجرانگ، در فینال مغلوب تومور اوچیر شد و مدال نقره را از آن خود کرد. یکی دیگر از افرادی که نمی توان از کنار نام او به سادگی عبور کرد، الخاندرو والدس کوبایی است که سابقه دو مدال برنز جهان و دو دوره شرکت در المپیک را دارد و قرار است برای نخستین بار پس از المپیک توکیو در صربستان به روی تشک برود.


همچنین می توان به کشتی گیران دیگری مثل بکا لومتادزه گرجستانی و اریک آروشانیان اوکراینی نیز اشاره کرد.

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: آزاد رحمان عموزاد خلیلی وزن 65 کیلوگرم المپیک توکیو رحمان عموزاد سال گذشته کشتی گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۸۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک

مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم اما کار سختی در پیش خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، فرزاد ایمانعلی زاده درباره ارزیابی خود از رقابت های جام تختی به میزبانی اهواز، گفت: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و بیشتر چهره های جوان و آینده دار در این مسابقات کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی ما در جام تختی انتخاب تیم زیر ۲۳ سال برای رقابت های قهرمانی جهان است.

وی درباره تاثیر غیبت ملی‌پوشان اصلی بر این رقابت ها خاطرنشان کرد: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره انتخاب ملی پوشان المپیکی ایران در اوزان ۶۰ و ۶۷ در تورنمنت مجارستان، اظهار کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر در آسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: چند سالی است کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم عملکرد خوبی داشتند  و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه درباره رقابت اسماعیلی و گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به المپیک در تورنمنت مجارستان، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است. از طرفی استعدادی ناب به نام سعید اسماعیلی به کشتی ایران آمده که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید به صورت رو در رو یا در یک تورنمنت رقابت کنند. صلاحدید کادر فنی این بود که این دو کشتی گیر به تورنمنت مجارستان بروند.

 مربی خوزستانی تیم ملی کشتی فرنگی درباره کار سخت کشتی فرنگی ایران در المپیک، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ بدهد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در چه وزنی انتظار طلا دارید، اظهار کرد: بر روی  کاغذ در اوزان ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که ممکن است از یک وزن انتظار طلا داریم اما مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. نتایج قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم نتایج خوبی کسب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشتی‌گیر بوشهری به مدال برنز رسید
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد
  • کسب ۲ مدال طلا و ۲ مدال نقره از سوی ووشوکاران کشورمان
  • بانوی قمی در رقابت های قهرمانی کشور به مدال طلا رسید
  • ووشوکاران ایران سه مدال طلا و نقره دیگر کسب کردند
  • قهرمانی و نایب قهرمانی حسن زاده و بنی طالبی در فرم نن‌گوئن‌ تالو