Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@23:05:21 GMT

تنها ۱۹درصد از ظرفیت سد اکباتان پر است

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۹۴۶۹۴

تنها ۱۹درصد از ظرفیت سد اکباتان پر است

گروه استان‌ها ــ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان با بیان اینکه "میزان بارش‌های سال گذشته نسبت به سال ۹۸ کاهش ۴۲ درصدی داشته است" گفت:تنها ۱۹ درصد از ظرفیت سد اکباتان پر بوده و میزان آب شرب آن نیز برابر ۹۲۰ لیتر در ثانیه است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازهمدان، منصور ستوده ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه با تشریح وضعیت آبی استان  اظهار داشت: میزان بارش‌های سال گذشته نسبت به سال 98 کاهش  42 درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه میزان بارش های سال 1400-1399 برابر 281 میلی متر و در بلند مدت برابر 360 میلی متر گزارش شده است گفت:
میزان بارش های سال گذشته نسبت به سال 98 کاهش 42 درصدی و نسبت به بلند مدت کاهش 22 درصدی داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان با اعلام اینکه هم اکنون حجم فعلی سداکباتان برابر 6 میلیون و  350 هزار متر مکعب است افزود: 19 درصد از ظرفیت این سد پر بوده و میزان آب شرب آن برابر 920 لیتر در ثانیه است.

وی با این توضیح که  حجم سد آبشینه نیز یک میلیون 380 هزار متر مکعب و درصد پر بودن آن در حال حاضر برابر 28 درصد است ادامه داد: حجم سد شیرین سو نیز 1 میلیون 480 هزار متر مکعب بوده و درصد پر بودن آن برابر 32 درصد است.

ستوده با اشاره به اینکه سد سرابی تویسرکان نیز دارای حجم  3 میلیون 170 هزار متر مکعب است که هم اکنون 35 درصد آن پر است مطرح کرد: سد کلان ملایر نیز  وضعیت متفاوتی دارد به گونه‌ای که حجم این سد برابر 39 میلیون 440 هزار متر مکعب بوده  88 درصد آن پر است.

تهران معادل 110 روز کمبود آب داردمیزگرد| علل بحران خشکسالی و راهکارهای مقابله‌ای در ایران/ مردم با کمبود آب روبه‌رو هستند + فیلمسومین سفر استانی رئیس‌ جمهور| رئیسی: مشکل کمبود آب استان‌ها‌ را در دولت به صورت ویژه دنبال می‌کنیم / برای رفع مشکل ‌برنامه کوتاه‌مدت و بلندمدت داریم"کمبود آب" از مهمترین مشکلات صنایع شهرستان شازند است

به گزارش تسنیم، در حال حاضر استان همدان به دلیل کبود بارش  با وضعیت بحرانی و اضطراری در بخش آب رو به رو است به گونه ای مسئولان استان مجبور شده اند برای تامین آب مورد نیاز همدان طرح اضطراری آبرسانی را اجرا کنند.

استاندار همدان نیز چندی پیش ضمن بازدید از سد کلان ملایر با بیان اینکه در سال 98 باوجود بارندگی‌های شدید در سراسر کشور و استان، به واسطه داشتن سدهای اجرا شده و مدیریت خوب منابع آب، کمترین مشکل را داشتیم عنوان کرد: اگرچه امسال با تنش آبی روبه‌رو هستیم اما با توجه به مدیریت منابع آبی متناسب با شرایط امسال به جز همدان، مشکل عمده‌ای نداریم.

شاهرخی با این توضیح که برای‌ رفع مشکل آب همدان طرح آبرسانی اضطراری در حال اجرا است بیان کرد: خواستار همراهی صمیمانه مردم استان به ویژه شهروندان همدانی در صرفه‌جویی در مصرف آب هستیم تا تنش آبی را پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام/742/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میزان بارش های سال هزار متر مکعب کمبود آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۴۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر، برای اولین بار گزارش واردات و صادرات با بررسی ۳۷۳ شرکت تولیدی دارو، مکمل، مواد اولیه و واردکننده دارو از سوی گمرک ایران منتشر شد.

بر این اساس، میزان واردات ۳۷۳ شرکت (صنعت دارو) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۲.۳ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش ۱۳.۶ درصدی داشته است. همچنین سهم واردات دارو از کل واردات کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۳.۶ درصد بود.

در سال ۱۴۰۲ از ۳۷۳ شرکت مورد بررسی. ۹۸ شرکت صادرات داشته‌اند که میزان صادرات صنعت دارو در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۷۰ میلیون دلار بود که ۱۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

۵ شرکت اول واردکننده در سال ۱۴۰۲ شامل بهستان دارو، کوبل دارو، اکتوور کو، نووونور دیسک پارس، روژین پلاسما بوده‌اند که ۲۵ درصد از ارزش کل واردات در سال ۱۴۰۲ توسط این ۵ کشور انجام شد.

۵ شرکت اول صادرکننده در سال ۱۴۰۲ شامل درمان آرا، آریوژن فارمد، صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز، بهستان پلاسما و تحقیقاتی سیناژن بوده است، که ۵۰ درصد از صادرات را دارا بودند.

۳۷۳ شرکت مورد بررسی در زمینه واردات و صادرات از میان ۲۳۱ سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی، ۳۱۹ سندیکای تولیدکنندگان داروهای مکمل، ۶۶ سندیکای تولیدکنندگان مواد اولیه و ۵۶ اتحادیه واردکنندگان بوده است.

کد خبر 6100495 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان