Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور ستوده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: با وجود اینکه حجم آب سد اکباتان به ۱۱ میلیون متر مکعب کاهش یافته است، پیش بینی می‌شود با شرایط موجود تنها تا مهرماه می‌توان آب شهر همدان را از این سد تامین کرد.

وی بارندگی را مهم‌ترین عامل برای کاهش ذخیره این سد بیان کرد و گفت: با کاهش بارندگی‌هایی که امسال نسبت به سال گذشته اتفاق افتاد متاسفانه بارش‌های ۴۷۰ میلی‌لیتری سال ۹۹ به ۲۸۰ میلی‌لیتر رسیده است که نشان می‌دهد همدان با ۴۲ درصد کاهش بارندگی همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان خاطرنشان کرد: برای برون رفت از این وضعیت و جبران کم آبی استان و به منظور تامین آب شرب استان برخی پروژه‌های آب رسانی و انتقال آب به همدان در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه متاسفانه ذخیره فعلی سد اکباتان به عنوان مهمترین منبع تامین آب شربی شهر همدان حدود ۳۴ درصد است افزود: حجم فعلی این سد تنها ۱۱ میلیون مترمکعب آب دارد بر همین اساس به نظر می‌رسد اگر شرایط به همین شکل پیش رود باید هرچه زودتر بهره‌برداری از طرح اضطراری آبرسانی به همدان به اتمام برسد.

ستوده به میزان ذخیره آبی سایر سدهای استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر سد آبشینه ۴۶ درصد ذخیره آبی دارد که این میزان در سد کلان ملایر ۹۲ درصد، سد شنجور رزن ۱۷ درصد، سد سرابی تویسرکان ۴۵ درصد، سد نعمت‌آباد ۲۳ درصد و سد شیرین سو حدود ۴۳ درصد است.

وی با بیان اینکه از ۱۳ دشت استان همدان همه جزو دشت‌های ممنوعه است افزود: برداشت بی‌رویه آب از منابع آب زیرزمینی و دشت‌ها موجب ایجاد فروچاله در برخی مناطق استان همدان شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان با تاکید بر اینکه کیفیت منابع آب تحت تاثیر آبخوان است بیان کرد: برداشت آب در حوزه کشاورزی در استان همدان ۹۰ درصد بوده در حالی که در سایر نقاط دنیا ۵۰ درصد است.

ستوده با بیان اینکه برداشت بی‌رویه آب در بخش کشاورزی منابع آبی را تهدید می‌کند اضافه کرد: با توجه به اینکه استفاده غیر اصولی از سموم شیمیایی توسط بعضی از کشاورزان منابع آبی را تهدید می‌کند ایجاد حریم و شناسنامه برای منابع امری ضروری است.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: سد اکباتان وضعیت نگران کننده آب استان همدان منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۲۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید

فرماندار همدان با اشاره به نارضایتی شهروندان از ارائه خدمات توسط راه‌آهن همدان گفت: در جلسه‌ با مدیرکل راه‌آهن، مسائل و دغدغه‌های مردم مطرح و پیگیری شد که امیدواریم به زودی رفع شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، مسلم مخفی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر قطار همدان همه روزه در حال سرویس‌دهی است، اظهار کرد: روزانه این قطار ۴۰۰ نفر ظرفیت دارد که این تعداد برای جمعیت همدان و شهرهای هم جوار کفایت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌های مدیریت راه‌آهن استان از ابتدای تابستان قطار پنج ستاره به مسافران همدان خدمات می‌دهد، افزود: این اقدام افزایش رضایتمندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.

فرماندار همدان با بیان اینکه ترمینال ایستگاه راه‌آهن همدان ۹۵ درصد پیشرفت دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم این ساختمان که از محل سفر رئیس‌جمهور نیز اعتبار دارد، به زودی تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد.

مخفی با انتقاد از عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیرساخت‌ها، اضافه کرد: پروژه راه دسترسی به راه‌آهن همدان استاندارد لازم را ندارد، البته بعضی اقدامات ایمنی انجام شده است.

وی گفت: مجموعه عوامل راه‌آهن همدان به دنبال رضایتمندی مسافران هستند و امیدواریم با ایجاد زیرساخت‌های لازم این امر به طور کامل محقق شود.

فرماندار همدان افزود: راه‌آهن همدان به ملایر نیز به طول ۷۵ کیلومتر در دو قطعه کارگاهی در حال احداث است که قطعه یک ۴۵ درصد و قطعه دو ۲۰ درصد پیشرفت دارد.

کد خبر 751302

دیگر خبرها

  • راه بازار اجاره از بازار مسکن جدا شد / آمارهای نگران‌کننده برای مستاجران
  • روستاهای حاشیه «دز» نگران نباشند؛ شرایط تحت کنترل است
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • طرح‌های مهم تأمین و انتقال آب به تهران در پیچ و خم اعتبارات
  • قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید
  • هوای ۲ شهر بر مدار نارنجی است / پاک‌ترین هوا سهم همدان شد
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست