Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@12:01:20 GMT

۶۲ درصد مخزن سد اکباتان پُر است

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۲۱۳۸۳

۶۲ درصد مخزن سد اکباتان پُر است

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت: در حال حاضر ۶۲ مخزن سد اکباتان پُر است که برای مصارف شرب و کشاورزی استفاده می‌شود.

منصور ستوده پنج‌شنبه ۱۳ خرداد، در حاشیه بازدید از سد اکباتان و تصفیه‌خانه همدان با اشاره به کاهش شدید بارندگی در سطح کشور و استان، بیان کرد: در سال‌جاری همدان سیزدهمین استان به لحاظ کمبود بارش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه امسال نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد کاهش بارندگی داشته‌ایم، تصریح کرد: در سال آبی جاری حدود ۲۷۱ میلیمتر بارندگی داشته‌ایم درحالیکه بارش در سال قبل  ۴۵۷ میلیمتربوده است.

ستوده با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته اقدامات خوبی در حوزه سدسازی و تأمین آب شرب در استان صورت گرفته است، افزود: در دولت تدبیر و امید هر سه سال یک سد در استان به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه سد کلان ملایر با ۴۵ میلیون مترمکعب بزرگترین سد مخزنی استان همدان است و در حال حاضر ۹۸ درصد آن پر است، گفت: سد مخزنی سرابی با ظرفیت ۹.۲ میلیمتر مکعب ساخته و در حال حاضر ۷۲ درصد مخزنش پر است‌.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان اینکه تیر یا شهریور سال‌جاری از رودخانه آب شرب تویسرکان که ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، بهره‌برداری خواهیم کرد، گفت: در حال حاضر ۷۹ درصد مخزن سد مخزنی آبشینه پر است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از منابع آب سطحی رودخانه‌ها یکی از کارهای مهم انجام شده است، تصریح کرد: رودخانه‌های عباس‌آباد و دره‌مرادبیگ توانستند ۳۰۰ لیتر در ثانیه آب را به ظرفیت آب شرب شهر همدان اضافه کنند.

ستوده درباره اقداماتی که طی سال‌های گذشته در استان انجام شده است، یادآور شد: هدایت آب رودخانه یلفان و ارزانفود به دریاچه سد اکباتان، انتقال آب رودخانه عباس‌آباد به تصفیه‌خانه عباس‌آباد که سالانه چهار میلیون مترمکعب را تأمین کرده است از اقدامات سالهای گذشته بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان ادامه داد: همچنین انتقال آب رودخانه چشین به تصفیه‌خانه شهید بهشتی که سالانه ۱.۵ مترمکعب از آن برای مصارف شرب استفاده می‌شود و سالانه از هر سه منبع ۵.۵ مترمکعب برای آب شرب جایگزین کرده‌ایم.

ستوده در ادامه از دیگر اقدامات سال‌های اخیر شرکت آب منطقه‌ای با همکاری آب و فاضلاب را اتصال آب رودخانه دره‌مرادبیگ در فصول غیر زراعی به میزان متوسط چهار میلیون متر مکعب و هدایت به بند خاکو و تصفیه‌خانه شهید بهشتی عنوان کرد.

وی درباره انتقال سد تالوار به همدان هم بیان کرد: به دنبال این هستیم که در خشکسالی بتوانیم از این خط اضطراری استفاده کنیم و در این واقع این خط بزرگترین مخزن استان همدان است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان در رابطه با پروژه‌هایی که با مشارکت بخش خصوصی استفاده شده است، گفت: چهار پروژه مهم تصفیه‌خانه ملایر، تصفیه‌خانه آب شرب تویسرکان، سد خرمرود و سد گرین پروژه‌های مهمی بودند که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی انجام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سد اکباتان همدان تصفیه خانه فاضلاب شرکت آب منطقه ای همدان حال حاضر تصفیه خانه سد اکباتان آب رودخانه آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۱۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان به نقل از تسنیم، عبدالمجید دیناروند درباره آمادگی عملیاتی تولید و تامین برق کشور و استان همدان، افزود: آماده‌سازی نیروگاه از اسفندسال قبل برای تعمیرات‌کلی آغاز و در یک دوره تعمیراتی با تمام توان نیروی متخصص داخل نیروگاه این فرایند اجرا شد.

وی بیان کرد: شستشوی کندانسورها، تعمیر اساسی‌ ایستگاه گاز، تمیزکاری کوره، رفع نقص‌داکت‌ها و تجهیزات، برخی از امور ضروری برای آمادگی ۱۰۰ درصدی نیروگاه در دوره گذار از اوج مصرف برق تابستان۱۴۰۳ بود که اجرا شد.

مدیرعامل نیروگاه یک‌هزارمگاواتی شهید مفتح همدان با تاکید بر این‌که تعمیرات و آماده‌سازی باهدف افزایش راندمان نیروگاه در حوزه‌های آب، سوخت و آب مقطر مانند این است، گفت: اکنون نیروگاه توانایی تولید ۲.۵ تا ۳ درصد بر ق کشور را در زمان اوج مصرف تابستان دارد. همچنین همه تعمیرات متخصصان داخلی نیروگاه انجام دادند.

وی تاکید کرد: حداقل قطعات در دوره‌ تعمیراتی یاد شده استفاده و بخش عمده قطعات نیروگاه با دستان توانمند و دانش متخصصان داخلی تعمیر و مجدد نصب شد که ناشی از هماهنگی و کارایی روزافزون واحدهای مختلف نیروگاه به مانند پشتیبانی، تعمیرات، ساخت، نصب و بررسی فنی است.

دیناروند افزود: آب مورد نیاز نیروگاه سالانه به مقدار ۶ تا ۷ میلیون‌متر مکعب از پساب انتقالی تصفیه‌خانه فاضلاب تامین و بقیه مصارف مانند شرب و بهداشت توسط چاه‌ موجود تامین شده است که نقش موثری در افزایش و بهبود ظرفیت منابع آب موجود منطقه داشته است.

مدیرعامل نیروگاه یک‌هزارمگاواتی شهید مفتح همدان درباره آخرین وضعیت ساخت برج‌های خشک نیروگاه که با هدف کاهش روزافزون مصرف آب در دست اجرا است، عنوان کرد: برج خشک شماره یک نیروگاه شهید مفتح همدان با ظرفیت ۲۵۰ مگاوات، سال ۹۴ راه‌اندازی و بهره‌برداری شد، برج خشک شماره ۲ نیروگاه نیز پیشرفت‌کاری ۷۰ تا ۸۰ درصدی دارد.

وی مطرح کرد: امسال بر اساس تعمیرات انجام شده برای هر چهار واحد۲۵۰ مگاواتی نیروگاه شهید مفتح همدان، این واحدها در اوج مصرف برق تابستان کامل در مدار قرار خواهند بود تا افزون بر تامین ۹۸ درصدی برق استان همدان، نقش موثر خود را در تامین، تثبت و پایداری ولتاژ کریدور برق شمال به جنوب کشور یک‌بار دیگر نشان دهند.

دیناروند گفت: امسال نیز به مانند سال قبل که رتبه نخست تامین برق نیروگاهی کشور هدفگذاری و با تمام توان برق تولید و به آن دست‌یافتیم، این هدف برای افزایش رشد و توسعه اقتصادی، صنعتی و خدماتی کشور مجدد محقق خواهد شد.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229273 برچسب‌ها همدان

دیگر خبرها

  • ساخت مخزن آبرسانی جویبار ۶۰ درصد پیشرفت دارد
  • همدان| کودک ۶ ساله نهاوندی در رودخانه گاماسیاب غرق شد
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • جست‌وجو برای یافتن دختربچه غرق شده در گاماسیاب ادامه دارد | این شهر غواص ندارد؟
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد