Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حمید رضا نیکداد، معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: هم اکنون ذخایر آبی سد اکباتان حدود ۱۳/۵ میلیون مترمکعب است و تنها ۴۰ درصد از ظرفیت سد پرآب شده در حالی که حجم آب ذخیره شده در مدت مشابه سال گذشته چیزی درحدود ۱۸/۵ میلیون متر مکعب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به اینکه ۸۰ درصد از نیاز آبی شهر همدان از سد اکباتان تامین می شود امیدواریم با افزایش نزولات جوی در روز‌های پیش رو کمبود ذخایر آبی تا حدودی جبران شود.

نیکداد با بیان اینکه چنانچه نتوانیم این میزان از نیاز آب آشامیدنی مصرفی شهر را تامین نماییم، وضعیت نامناسب خواهد بود گفت: مدیریت این شرایط نیازمند همتی همگانی است و رعایت شیوه نامه های بهداشتی و خانه تکانی ها هم باید با مدیریت مصرف آب همراه باشد.

نیکداد با بیان اینکه افزایش مصرف آب از یک سو و کاهش نزولات جوی در پاییز و زمستان سال جاری از سوی دیگر، ذخایر آبی را کاهش داد، عنوان کرد: فقرمنابع آبی زیرزمینی و سطحی یقینا میتواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد که در راستای کاهش مخاطرات و مدیریت بحران، جلسات مشترکی با شرکت آب منطقه‌ای استان برگزار شده است.

حمیدرضا نیکداد با اشاره به آیین‌های نوروزی و رسم خانه تکانی عنوان کرد: اگرچه این آیین یکی از آیین‌های نیکوی سنتی ایرانی است، اما باتوجه به شوک مصرفی آب در این ایام از سال، تقاضا داریم هم استانی‌های عزیز؛ این مراسم را در بازه زمانی ابتدا تا انتهای اسفند انجام دهند و اقدامات لازم را محدود به روز‌های پایانی سال نکنند.

او با بیان اینکه مردم بدانند وضعیت منابع آبی استان خوب نیست، تاکید کرد: اگرچه به عنایت خداوند در روز‌های پایانی فصل زمستان و فصل بهار امیدواریم، اما مشترکین عزیز باید درحفظ منابع آبی موجود کوشا باشند.

نیکداد با اشاره به وضعیت آب آشامیدنی مشترکین روستایی عنوان کرد: با توجه به اینکه حجم بارش‌های سال گذشته، منابع آبی خوبی در اختیار روستاییان عزیز قرار داد خوشبختانه مشترکین روستایی نسبت به مدت مشابه سال‌های قبل وضعیت مناسب تری داشتند.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به یکپارچه شدن دو مجموعه آبفای شهری و روستایی اظهارداشت: این اقدام خدمت رسانی به مشترکین روستایی را تسهیل کرد و در تامین، توزیع و ذخیره آب اتفاقات خوبی افتاد و بر همین اساس تعداد روستا‌هایی که با تانکر آبرسانی می شد کاهش یافت.

نیکداد اظهار داشت:  امسال بیش از ۱۱۰ طرح به صورت همزمان در ابعاد مختلف در حال اجرا است.

انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سد اکباتان مصرف آب آشامیدنی ذخایر آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۲۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ تاکید بر احداث، توسعه و تکمیل پایانه ها و پارکینگ های شبکه مترو تهران + عکس

تین نیوز

یکی از اولویت های برنامه فعالیت های اجرایی شرکت مترو تهران در سال 1403 احداث، توسعه و تکمیل پایانه ها و پارکینگ های شبکه راه آهن ریلی زیرزمینی است؛ ماموریت مهمی که نه تنها فرآیند تعمیر و نگهداری قطارهای فعال در خطوط هفتگانه را تسهیل می سازد بلکه به نوبه خود باعث کاهش سرفاصله حرکتی قطارها در این خطوط می شود.

به گزارش تین نیوز، در حال حاضر 6 پایانه و پارکینگ مترویی شامل فتح آباد (خط یک)، صادقیه و دردشت (خط 2 )، شهید کلاهدوز و اکباتان (خط 4) و گلشهر (خط 5) در خطوط مختلف شبکه مترو پایتخت فعال هستند که این تعداد پایانه و پارکینگ پاسخگوی نیازهای موجود نیست.

در برنامه سال 1403 شرکت مترو تهران، احداث پایانه های آزادگان (خط 3) و دولت آباد (خط 6) جزو اولویت های فعالیت های اجرایی قرار گرفته است؛ البته توسعه و تکمیل دو پایانه شهید کلاهدوز و اکباتان (خط 4) در قالب فاز دوم این ابنیه حمل و نقلی نیز مدنظر قرار دارد و مطالعات تکمیلی مربوط به آنها در حال انجام است.

در مورد دو پایانه آزادگان و دولت آباد که امسال بیش از گذشته مورد نظر قرار گرفته اند، گفتنی است پایانه آزادگان در منتهی الیه جنوب غربی خط 3 (منطقه 18) و در زمینی به مساحت 21 هکتار، با طول ریل گذاری 23 کیلومتر طراحی شده است.

پایانه دولت آباد نیز در منتهی الیه خط 6 با مساحت 44 هکتار، به بزرگترین پایانه مترویی موجود در کشور تبدیل خواهد شد که جهت توقف 58 رام قطار تعریف شده است.

غیر از پایانه هایی که به آنها اشاره شد، مذاکرات با وزارت ورزش به منظور تملک اراضی لازم جهت احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی (خط 7) نیز جریان دارد که در صورت ساخت این پایانه، ظرفیت توقف 50 رام قطار در آن ایجاد خواهد شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ تاکید بر احداث، توسعه و تکمیل پایانه ها و پارکینگ های شبکه مترو تهران + عکس
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • پیام جالب یک مستاجر به صاحب خانه اش | چرا فکر می‌کنی مقصر همه مشکلات اقتصادی‌ات من هستم؟ | ببینید
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • عکس‌| برخورد گرم علی دایی با اهالی اکباتان؛ ذوق‌زدگی یک کودک از دیدار با شهریار