Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: خط دو مترو تبریز تعطیل بود و دو تی‌بی‌ام در این خط بیکار است و تعطیلی هر روز دستگاه‌ ها به ضرر تبریز است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عبدالله تقی پور امروز دزر جلسه شورای شهر تبریز با اشاره به عزم شورای پنجم‌ برای‌ تکمیل‌ خط یک  قطار شهری تبریز اظهار داشت: امروز یک هزار و 400 میلیارد تومان برای تکمیل خط یک قطار شهری لازم بوده و تاکنون ارقام بالایی برای تکمیل خط یک هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم خط یک را به بهره‌برداری برسانیم و خطوط چهارگانه راه‌اندازی شود دیگر نیازی به صرف‌ بسیاری از هزینه‌های مسیر گشایی و امثال آن نیست.

عضو شورای شهر تبریز افزود: در خط یک اکنون مدت انتظار در مترو ۱۷ دقیقه است که این زمان مناسبی نیست که در جلسه‌ کمیسیون عمران حمل و نقل و ترافیک مقرر شد زمان انتظار کاهش یابد.

تقی‌پور اضافه کرد: گسترش پاره‌خط ها باید اولویت حمل ونقل عمومی باشد.

وی با بیان اینکه خط دو تعطیل بود و دو تی‌بی‌ام در این خط بیکار است و تعطیلی هر روز دستگاه‌ ها به ضرر تبریز است.

تقی‌پور اظهار داشت: خط پنجم‌ قطار شهری تحت عنوان قونقا‌ به راه‌ آهن‌ در کمیسیون‌ و شورا بررسی‌ نشده‌ است.

 وی با بیان اینکه ۶۰۰ میلیارد تومان پول قطار شهری در بانک است گفت: با وجودی که این مبلغ از بانک شامل سود می شود اما بازهم به ضرر شهرداری  بوده و نمی‌توانیم از سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در مترو استفاده کنیم تامین نیاز‌ خط یک قطار شهری از محل منابع غیر نقدی شهرداری تبریز اختصاص یابد.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: براساس اعلام سازمان قطار شهری زمان انتظار در مترو از ۱۷ دقیقه به ۱۳ دقیقه کاهش یافته که قابل تقدیر است.

تقی‌ پورپاسخ داد: دلیل تعطیلی خط ۲ مترو این است که مشکل تفاوت ارزی در قرارداد وجود دارد که این باید حل شود. هرمقدار این کار دیرتر انجام شود به ضرر تبریز است.

وی اظهار داشت: بحران ویروس کرونا نیز باعث تعطیلی بلند مدت شد که مقرر شد تمام پرداخت حقوق کارکنان انجام شود.
 

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: فیش های حقوقی بانک خبرنگار خبرگزاری فارس عضو شورای اسلامی شهر تبریز قطار شهری مترو تبریز شهرداری تبریز سرمایه گذاری فارس تبریز قطار شهری شهر تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۱۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است و مجلس پیش‌رو باید گامی در راستای اصلاح آیین‌نامه داخلی بردارد.

علی جعفری آذر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌شرقی با اشاره به ضعف آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اصلاح آئین‌نامه داخلی مجلس، گامی مهم در روند قانون‌گذاری است و مجلس پیش رو باید گامی در راستای اصلاح آئین‌نامه داخلی بردارد.

وی افزود: آرای ممتنع یکی از مهم‌ترین اشکالات آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و بیانگر ضعف نماینده و مجلس است، چراکه به نمایندگان مجوز رأی ممتنع می‌دهد.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت کشور و اصلاح امور اجرایی امری ضروری در حکمرانی است که با استفاده اصولی از عنصر قانونی استیضاح توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌توان به آن جامه عمل پوشاند.

جعفری‌آذر با انتقاد از دخالت نمایندگان در بعضی امور ادامه داد: عزل و نصب مدیران با دخالت نمایندگان مجلس شورای اسلامی مسئله‌ای است که موجب تأثیرگذاری منفی در اعتماد مردم نسبت‌به قوه مقننه می‌شود.

وی با اشاره به شایسته‌سالاری در استخدام‌های دولتی گفت: با توجه به شرایط کنونی حاکم بر ادارات و انواع مختلف استخدام‌ها، انگیزه‌های کاری از بین رفته است و مردم از عملکرد ادارات و سازمان‌های دولتی رضایت ندارند.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو در خصوص توجه به مسئله آموزش و پرورش افزود: نبود نظارت بر طیف‌های گسترده مدارس و توزیع نشدن عادلانه مدارس دولتی ناشی از بی‌برنامگی وزارت آموزش و پرورش است که موجب مشکلات اجتماعی، اقتصادی و ترافیکی برای شهروندان شده است.

کد خبر 751618

دیگر خبرها

  • احزاب آذربایجان‌ شرقی در دور دوم انتخابات از چه کسانی حمایت می‌کنند؟
  • پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند