Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@14:46:54 GMT

۳ روستا در اندیمشک تخلیه شد

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۴۸۱۳۱

۳ روستا در اندیمشک تخلیه شد

فرماندار شهرستان اندیمشک گفت: سه روستای پاپی آباد، علی آباد و شهرک دوبندار در بخش مرکزی شهرستان اندیمشک تخلیه شدند. ۰۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۶ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

پیمان جهانگیری در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در اندیمشک، اظهار داشت: پس از باران و سیلاب روزهای گذشته سه روستای پاپی آباد، علی آباد و شهرک دوبندار در بخش مرکزی شهرستان اندیمشک تخلیه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تمهیدات انجام شده پس از سیلاب های اخیر افزود: این روستاها در مجاورت رودخانه قرار داشتند و با توجه به احتمال سیلاب و برای جلوگیری از بروز هرگونه خسارت و حادثه و هم چنین تامین رضایت شهروندان تخلیه شدند .

فرماندار شهرستان اندیمشک با بیان این که شهروندان نسبت به تردد در بسترهای آبی و کوهستانی دقت و به رعایت نکات ایمنی توجه کافی داشته باشند، عنوان کرد: تردد در جاده های برون شهری اندیمشک، عادی است.

وی با اشاره به این که محور جاده ای اندیمشک به خرم آباد شب گذشته بازگشایی شده است، گفت: این محور شب گذشته و به علت ریزش کوه بسته شد که با رفع خطر، تردد در این جاده عادی بوده و مشکلی در این زمینه نیست.

جهانگیری با بیان این که اندیمشک مسیر تردد سه استان خوزستان لرستان و ایلام بوده و نقش مهمی در ترانزیت و جابه جایی کالا و مسافر جنوب و مرکز کشور دارد،خاطر نشان کرد: تردد در مسیرهای جاده‌ای اندیمشک، روان و عادی است.

تردد در محور اندیمشک به خرم آباد عادی استفاز دوم پروژه 4 بانده کردن محور مواصلاتی دهلران تا اندیمشک آغاز شدخوزستان| هزینه عوارض آزاد راه پل زال - خرم آباد با جیب مردم سازگار نیست

وی توجه شهروندان به رعایت نکات ایمنی و سرعت مناسب در سفرهای جاده‌ای را ضروری دانست و بیان کرد: با توجه به این که برخی مسیرهای جاده‌ای شهرستان اندیمشک در بسترهای کوهستانی و آبی واقع شده‌اند و احتمال وقوع حادثه وجود دارد، شهروندان رعایت نکات ایمنی را اولویت خود قرار دهند.

فرماندار شهرستان اندیمشک با اشاره کوهستانی بودن منطقه الوار گرمسیری در شهرستان و ریزش احتمالی کوه و یا وجود سیلاب در این مسیر، افزود: تردد در محور قدیم پل زال-اندیمشک و آزاد راه خوزستان به لرستان با رعایت نکات ایمنی و احتیاط کامل امکان پذیر است.

وی با بیان این که با توجه به شرایط جوی تردد مسیرهای سد کرخه و دز و هم چنین بازدیدهای نوروزی از این جاذبه‌های گردشگری شهرستان محدود شده است، گفت: مدیران بخش‌های مختلف اداری شهرستان اندیمشک تا اطلاع ثانوی اجازه خروج از شهرستان و حوزه مأموریت خود را ندارند.

جهانگیری با اشاره به این که تردد در مسیر جدید اندیمشک به خرم آباد بدون مشکل است، ادامه داد: جلسات ستاد بحران شهرستان اندیمشک در حال برگزاری و تمهیدات خوبی برای تأمین نیازهای شهروندان پیش بینی و فراهم شده است، شهروندان نگران نباشند.

انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۸۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور

تین نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور ۱۹۰ کیلومتر است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، خیرالله خادمی در حاشیه بازدید معاون رئیس جمهور از راه آهن پروژه راه آهن اندیمشک خرم آباد دورود، اظهار کرد: در پروژه ریلی دو خطه کردن بندر امام تهران در محدوده لرستان قرار داریم که اولین مسیر ریلی کشور بوده که از بندر امام خمینی(ره) بتوانیم بار را به مرکز کشور برسانیم که در حال حاضر به عنوان قدیمی ترین مسیر ریلی است یعنی از شمال خوزستان وارد این استان می شود و به دورود می رسد.

خادمی خاطرنشان کرد: با طرحی که در قدیم و جدید آن وجود داشته این محور نزدیک ترین محوری است که هم به آستارا می تواند برسد و هم اینکه مرکز کشور با ۹۰۰ کیلومتر به بندر امام خمینی(ره) می رسد.

وی اضافه کرد: این محور یکی از با صرفه ترین مسیرها بوده که همان موقع قبل از انقلاب طراحی شده و بعد از انقلاب تاکید شده که این کار صورت گیرد.

خادمی بیان کرد: در دولت احمدی نژاد از جمله کارهای که صورت گرفت، دو خطه کردن راه آهن از بندر امام به اهواز و اهواز به اندیمشک بود که در سفر ریاست جمهوری به خوزستان بخش بین اندیمشک به اهواز افتتاح شد.

وی با بیان اینکه این محور بنای محور ریلی شمال به جنوب در غرب کشور است، افزود: این محور ۱۵۰۰ کیلومتر بوده که ۱۱۰۰ آن موجود است و با ۴۰۰ کیلومتر احداث مسیر جدید کریدور شرق به غرب کشور سرتاسر خواهیم داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: هم اکنون ۱۵ هزار کیلومتر خطوط ریلی در کشور موجود و برنامه ریزی برای تکمیل ۲۰۰ کیلومتر دیگر تا پایان سال نیز صورت گرفته است.

خادمی ادامه داد: متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور ۱۹۰ کیلومتر است که سال گذشته برای احداث ۴۷۰ کیلومتر خطوط ریلی در کشور هدفگذاری شده که ۲۴۰ کیلومتر آن بهره برداری شد.

وی اظهار کرد: ردیف بودجه ای طرح های ریلی کشور ۳۷ هزار میلیارد ریال است که با توجه به هزینه اجرای این طرح ها کفاف نمی دهد در صورتی که چنانچه منابع تامین شود، ظرفیت احداث سالانه ۵۰۰ کیلومتر راه آهن در کشور وجود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سیلاب به پنج شهر در خراسان رضوی خسارت زد
  • آخرین خبرها از جاده‌های مازندران در پایان هفته
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • مسافران آخر هفته بخوانند ؛ محدودیت‌ های ترافیکی جاده های شمالی
  • محور علی آباد-گرگان با ثبت ۷۶ هزار تردد جز پر ترددترین محورگلستان
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد
  • وضعت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد
  • بارش برف بهاری و لغزندگی جاده در گردنه چری کوهرنگ